Hyppää sisältöön
Pännän kirjoittajat Pännän kirjoittajat

Pännän kirjoittajat on esitelty Pännä ja puukstaavi -sivulla, josta löytyvät myös kirjoitusohjeet. Tästä suoraan esittelyyn.

Kieli Kieli
Pännä ja puukstaavi

Moderni teknologia

”Moderni teknologia on ihmeellinen asia, mutta se ei ikinä tule korvaamaan vanhanaikaista tyhmyyttä.” Olipa sanottu juuri niin, kuin tänä päivänä oli tuntunut. Kesken aherruksen tietokoneen nettiyhteys katkesi. Yritin tavanomaisilla tempuilla päästä pälkähästä, mutta mitään ei tapahtunut.

Luotu: 22.8.2017

Anita Kallio: Pyörittelyä

Minua hirvittää tämä nykyinen asioiden ja elämisen pyörittäminen. Ehkä se johtuu siitä, että iän karttuessa oma nuppi ei kestä kummoistakaan pyörittelyä. Äidit pyörittävät arkea ja kotihommia. Maapallo pyörii akselinsa ympäri ja me kaikki pyörimme auringon ympärillä, halusimmepa sitä tai emme.

Luotu: 3.2.2017

Anita Kallio: Nykytilasta niin ja näin

Istun työpöydän ääressä miettimässä erilaisia asioita ja niiden nykytilaa. Mukailen Eino Leinon sanoja: Miks` meillä kaikki kaunis tahtoo kuolla ja suuri surkastua alhaiseen?

Elämme syyllisten ja syyttäjien kulta-aikaa, mutta voisi kysyä runoilijan tavoin: Eivätkö virheiden joukkoon mahtuneet myös omasi?

Luotu: 29.7.2016
Kirjakalenteri Kirjakalenteri

Katso Kirjasammon Kirjakalenterista, mitä kirjallisuusohjelmia Yle esittää radiossa ja televisiossa.
Katso, kuuntele, lue!