Hyppää sisältöön
Pännän kirjoittajat Pännän kirjoittajat

Pännän kirjoittajat on esitelty Pännä ja puukstaavi -sivulla, josta löytyvät myös kirjoitusohjeet. Tästä suoraan esittelyyn.

Kieli Kieli
Pännä ja puukstaavi

”Moderni teknologia on ihmeellinen asia, mutta se ei ikinä tule korvaamaan vanhanaikaista tyhmyyttä.” Olipa sanottu juuri niin, kuin tänä päivänä oli tuntunut. Kesken aherruksen tietokoneen nettiyhteys katkesi. Yritin tavanomaisilla tempuilla päästä pälkähästä, mutta mitään ei tapahtunut.

Luotu: 22.8.2017

Kummasti sitä rupeaa etsimään hyvän ikääntymisen edellytyksiä, kun vuosikymmenet alkavat  seiskalla. Tulee seuranneeksi lehdistä, radiosta ja televisiosta uusimpia näkemyksiä ja tutkimuksia, millä voisi itse edesauttaa aktiivista, hyvinvoivaa vanhuutta.  Lähtemisen kynnys tuntuu kuitenkin iän myötä nousevan yhä vaikeammin ylitettäväksi. Mikäli tutkimuksiin on uskomista, kannattaisi kuitenkin lähteä: liikkumaan, harrastuksiin, konsertteihin, matkoille.

Luotu: 7.3.2017

Minua hirvittää tämä nykyinen asioiden ja elämisen pyörittäminen. Ehkä se johtuu siitä, että iän karttuessa oma nuppi ei kestä kummoistakaan pyörittelyä. Äidit pyörittävät arkea ja kotihommia. Maapallo pyörii akselinsa ympäri ja me kaikki pyörimme auringon ympärillä, halusimmepa sitä tai emme.

Luotu: 3.2.2017
Kirjakalenteri Kirjakalenteri

Katso Kirjasammon Kirjakalenterista, mitä kirjallisuusohjelmia Yle esittää radiossa ja televisiossa.
Katso, kuuntele, lue!