Skip to Content
Uusimmat artikkelit

Ensi kertaa ajokorttia suorittanut nainen oli hädissään luvannut insinöörille, ettei koskaan tule ajamaan tähän kaupunkiin, jos saa kortin. Montakohan ensimmäistä kertaa ehtii elämään mahtua, ja mitä niistä kukin on oppinut, iloinnut tai kauhistunut? Hyvät kohtaamiset muistuvat mieleen vielä vuosien jälkeen, kun ikääntyessä ajatus nytkähtelee vuoroin menneessä, vuoroin tulevassa. 

Håkan Nesser: Pikku-Burman teurastajatar, Tammi 2015, 415 s. /
Ruotsinkielinen alkuteos Styckerskan från Lilla Burma

Håkan Nesserin Pikku-Burman teurastajatar on Gunnar Barbarottista kertovan sarjan viides ja valitettavasti viimeinen osa. Kirjassa vierailee muutama sarjan edellisistä osista tuttu henkilö, mutta kertomus on täysin itsenäinen ja avautuu hyvin sellaisellekin lukijalle, joka ei vielä tunne sarjaa.

Oulaisten kaupunginkirjasto pyysi muutamilta miesasiakkailtaan listoja heidän suosikkikirjoistaan. Nyt vuorossa on Jari Mustosen laatima kotimaisten kirjojen top10-lista. Kirjat eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Lukuvinkkejä, kolumneja ym.

Lisää kirjaesittelyjä, kolumneja ym. löydät klikkaamalla artikkelin otsikkoa. Voit tehdä lisähakuja eri aiheista sivun vasemmassa reunassa näkyvillä asiasanoilla ja teemoilla. Seniorinetin kolumnit löytyvät Seniorinetin sivulta. Aiemmin Seniorinetissä julkaistuja kirjaesittelyjä löytyy Seniorinetin Lukuvinkit-sivulta. Kaikki kirjaesittelyt löytyvät kootusti  Suosittelemme-sivulta kohdasta Kirjavinkit.

Language
Kirjastoissa tapahtuu

Oulaisten kaupunginkirjaston Lukupiiri kokoontuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18 kirjaston pelihuoneessa (kesätaukoa lukuunottamatta). Lukupiiri on avoin kaikille ja mukaan voi tulla kesken lukukautta. Kulloinkin käsiteltävä kirja valitaan yhdessä.

Kalajoen seurakunnan kappalaisen Suvi Lehtimäen vetämässä lukupiirissä käsitellään Mika Waltarin kirjaa Feliks onnellinen. Kokoontumisajat ovat 9.9., 7.10. ja 4.11.-15 klo 18.


Dekkaripiiri kokoontuu syyskaudella 2015
jälleen torstaisin klo 18.00 Kalajoen kaupunginkirjastossa
alkaen 10.syyskuuta 2015.

Ensimmäisellä kerralla keskustelemme kirjasta "P.D.James: Murhaajan mieli".

Event start date: 10/09/15
Tiekön varatuimmat 8/2015
536553
Author: Marklund, Liza
Author: Sjöblom, Sirkka-Liisa
Year 2015
Media class: Book
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
535889
Author: Lehtolainen, Leena, kirjoittaja
Year 2015
Media class: Book
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
352217
Author: Ruoho, Aila
Author: Ilola, Vuokko
Year 2014
Media class: Book
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating