Skip to Content
Uusimmat artikkelit

John Green: Tähtiin kirjoitettu virhe. Suom. Helene Bützow. Wsoy, 340 s.

Verkkolukupiiri on ajasta ja paikasta riippumaton foorumi kirjojen ystäville. Lukupiirikirjana heinäkuussa on John Greenin koskettava tarina kahdesta nuoresta, rohkeudesta, rakkaudesta ja periksiantamattomuudesta. Kirja sopii hyvin nuorille ja aikuisille.

Verkkolukupiirin löydät Suosittelemme-valikosta.

Juha Hurme: Nyljetyt ajatukset, Teos 2014, 486 s.

Juha Hurmeen kirja Nyljetyt ajatukset kertoo kahdesta viisikymppisestä miehestä, Aimosta ja Köpistä, jotka soutavat Turun saaristosta Hailuotoon. Soutumatkaa neljä ja puolimetrisellä veneellä kertyy 700 kilometriä ja matka kestää 20 vuorokautta. Soutamisen lisäksi Aimo ja Köpi leiriytyvät luodoilla ja rannoilla, syövät ja tekevät kävelylenkkejä ja hyppäävät jokaisesta mitat täyttävästä hyppytornista, kun sellaisen kohdalle sattuu.

Kalajoen ja Himangan kirjaston työntekijöiden kirjoittamia kirjavinkkejä kesäksi. Nyt kaikki lukemaan!

Lukuvinkkejä, kolumneja ym.

Lisää kirjaesittelyjä, kolumneja ym. löydät klikkaamalla artikkelin otsikkoa. Voit tehdä lisähakuja eri aiheista sivun vasemmassa reunassa näkyvillä asiasanoilla ja teemoilla. Seniorinetin kolumnit löytyvät Seniorinetin sivulta. Aiemmin Seniorinetissä julkaistuja kirjaesittelyjä löytyy Seniorinetin Lukuvinkit-sivulta. Kaikki kirjaesittelyt löytyvät kootusti  Suosittelemme-sivulta kohdasta Kirjavinkit.

Language
Kirjastoissa tapahtuu

Tiekkö-kirjastot aloittavat kaikille avoimen verkkolukupiirin. Heinäkuun kirjana on John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe. Lukupiiri löytyy täältä.

Oulaisten kaupunginkirjaston Lukupiiri kokoontuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18 kirjaston pelihuoneessa (kesätaukoa lukuunottamatta). Lukupiiri on avoin kaikille ja mukaan voi tulla kesken lukukautta. Kulloinkin käsiteltävä kirja valitaan yhdessä.

Lastenaamut Kalajoen pääkirjastossa
keskiviikkoisin 10.6.-5.8.-15 klo 10.00-11.30

Kirjasto kuuluu kesään.. 

Lastenaamut aloitetaan satutuokiolla klo 10.00,
jonka jälkeen on mahdollisuus lainata aineistoa kirjastosta.

Tiekön varatuimmat 6/2015
521688
Author: Kepler, Lars, kirjoittaja
Author: Koski, Kari, kääntäjä
Year 2015
Media class: Book
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating
525226
Author: Kivelä, Anneli, kirjoittaja
Year 2015
Media class: Book
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
352217
Author: Ruoho, Aila
Author: Ilola, Vuokko
Year 2014
Media class: Book
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating